Referat: IFK Hammarö - Skåre HK

Inför matchen hade vi två nior borta pga skada och sjukdom efter USM.
En jämn match inledningsvis där lagen byter mål hela tiden.
Vi har stor variation på skyttet och mycket kantmål inledningsvis.
Vi avslutar första halvlek med 3 snabba mål på 3 minuter av Clara och Elina och går därför till halvtidsvila med en 3-målsledning.
I halvtid pratar vi om att vi vet vart hotet är och att lägga fokus bakåt på det samt behålla vår fina fart.

I andra strtar dock Skåre med att göra 3-1 på knappt 5 minuter. Vi tar time-out och lugnar ned oss och gör sedan 18-16. Efter det får vi problem framåt. Vi tappar fart, sätter inte frilägen och ska göra allt en och en. på 10 min gör skåre 4-2 och vi tappar till ett tvåmålsunderläge.
Efter det följs lagen åt då Mattis gör en hel del "idioträddningar" och vi steppar upp lite bakåt, framåt har vi dock problem att få dit bollen och vi får tunga ben.
Vi reducerar med 2 min kvar till 24-25 och får ett läge med 15 sen kvar då vi tyvärr inte lyckas sätta dit bollen. Matchen förlorade vi dock mycket tidigare.
En ok match från oss men inte mer, vi kan bättre.
Dagens hemmaäpple till Ebba som gjorde en mycket fin insats både framåt, bakåt på kant och nio (där hon fick hoppa ut när Lisa och Elin var borta)